Sale

Aqua Dot

Fris blauwe suède pump. De hak is 8 cm hoog en blauw suèdemet een baluwe druppelprint. Ze heeft een puntig neusje en een heerlijk zachte binnenzool van memoryfoam waardoor ze verrassend comfortabel zit en loopt.De buitenzool is zeer flexibel waardoor ze fijn met je voet meebeweegt. De hak is wat dikker waardoor je er fijn stabiel op staat.
Wil je graag een losse pump kopen, alleen een linker of een rechter? Omdat je het leuk vind om twee verschillende schoenen te dragen of omdat je gewoon twee verschillende schoenmaten hebt? Dat kan! Stuur ons gewoon een mailtje via info@hielzbyjes.nl
Een losse pump kost € 99,-.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 165,00

Special Price € 65,00

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Fris blauwe suède pump. De hak is 8 cm hoog en blauw suèdemet een baluwe druppelprint. Ze heeft een puntig neusje en een heerlijk zachte binnenzool van memoryfoam waardoor ze verrassend comfortabel zit en loopt.De buitenzool is zeer flexibel waardoor ze fijn met je voet meebeweegt. De hak is wat dikker waardoor je er fijn stabiel op staat. Wil je graag een losse pump kopen, alleen een linker of een rechter? Omdat je het leuk vind om twee verschillende schoenen te dragen of omdat je gewoon twee verschillende schoenmaten hebt? Dat kan! Stuur ons gewoon een mailtje via info@hielzbyjes.nl Een losse pump kost € 99,-.

Extra informatie

Extra informatie

Hakhoogte 8 cm
Kleur Blauw
Materiaal Suede

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Aqua Dot