HielZ Kwaliteitslabel

Ongetwijfeld heb je al heerlijk rondgekeken op onze site. Waarschijnlijk zelfs al enkele HielZ in je winkelwagentje liggen of op je verlanglijstje staan.

En nu ben je benieuwd. Naar het kwaliteitslabel. Want dat heb je nu al meerdere keren langs zien komen.

Wat houd dat kwaliteitslabel nu in?

Wij willen dat jij je kunt onderscheiden met je HielZ. Om die reden laten wij ze in beperkte oplage maken. Onze HielZ zijn Limited Editions.

Ze worden in Spanje voor je gemaakt. Omdat wij het belangrijk vinden dat er geen kinderhanden aan onze HielZ hebben moeten werken. Wij willen graag met onze HielZ de vrouwen en de wereld een beetje mooier maken. Wij zullen ons daar op meerdere manieren voor in blijven zetten. Wij hechten aan het belang van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

En dat is wat het HielZ kwaliteitslabel inhoud:

- Eerlijk
- Maatschappelijk betrokken ondernemen
- Made in Spain
- Limited Editions

Elke HielZ die wij verkopen wordt voorzien van een certificaat. Een Unique HielZ Certicate. Een certificaat van echtheid. Hier zal naast uiteraard onze naam en de naam van jouw HielZ ook een uniek nummer staan. Dit unieke nummer is het nummer van jouw HielZ. Heb jij het vijfde verkochte exemplaar gekocht van een bepaald model? Dan staat dit nummer op je certificaat, dit is het uniek nummer.

Wij willen je op deze manier de garantie geven dat je een HielZ koopt die voldoet aan het kwaliteitslabel. Voor jou de garantie dat je een kwalitatief uitstekende HielZ hebt waar jij je mee kunt en durft te onderscheiden.