Ik kan niet wachten

Ik kan niet wachten…

Nieuwe HielZ op komst

 

Als een kind zo blij

Ken je dat gevoel? Dat gevoel dat je had als kind als je bijna jarig was? Dat gevoel van spanning? En reikhalzend uitkijken naar de dag waarop je je nieuwe kleren aan mocht en je moeder net wat meer haar best deed om je haar mooi te maken? De dag waarop je met tassen vol mooi versierde traktaties glunderend van trots naar school vertrok. En natuurlijk de dag waarop je allemaal prachtige cadeaus mocht uitpakken? Veelkleurige pakjes met grote strikken eromheen die de spanning alleen nog maar opvoerden…

 

De eerste keer de doos opendoen

Die periode van bijzondere spanning kennen wij bij HielZ als geen ander. Namelijk elke keer als de nieuwe vracht uit Spanje elk moment op de stoep kan staan. En dan hebben we het niet over Pakjesboot 4, maar over die lange vrachtwagen vol schoenen. Wat tot dan toe ‘slechts’ tekeningen waren op papier, is dan in flinke aantallen en diverse maten ineens klaar voor gebruik. Kun je je enigszins voorstellen wat er gebeurt als we oog in oog staan met de pallets? Aan de ene kant bekruipt ons dan een gevoel van grenzeloze gretigheid en geen tijd verliezen. Maar er is ook iets wat op de rem drukt en ons dwingt om er een plechtig moment van te maken. Meestal wint dat laatste.

 

Van de eerste schrik bekomen

Dat moment van euforie duurt meestal maar heel even. Maar dat heeft een reden. Zodra ze binnen zijn willen we al onze HielZ-fans hier uiteraard zo snel mogelijk van op de hoogte brengen. Maar dan moeten we wel beelden hebben. Daarom is een fotoshoot het eerste wat we doen. We schieten beelden voor in de webshop én inspiratiebeelden waarop je de nieuwe hakken in actie ziet. En zodra deze beelden klaar zijn en de schoenen in de webshop staan, is het moment dat we de nieuwe collectie wereldkundig maken. Wanneer dit gaat zijn is moeilijk te zeggen. Dat hangt een beetje af van die Spaanse vrachtwagen, maar we hopen op de eerste helft van december. Keep you posted!

 

Coming soon

Wil jij als eerst weten wanneer de nieuwe collectie er is? Houd dan onze nieuwsbrief in de gaten en volg ons zeker ook op Instagram en Facebook.