Orquidea

Fuchsia roze leren pump. De hak is 8 cm hoog en van knal roze leer met deels print en deels vachtje. Ze heeft een puntig neusje en een heerlijk zachte binnenzool van memoryfoam waardoor ze verrassend comfortabel zit en loopt.De buitenzool is zeer flexibel waardoor ze fijn met je voet meebeweegt. De hak is wat dikker waardoor je er fijn stabiel op staat.
Wil je graag een losse pump kopen, alleen een linker of een rechter? Omdat je het leuk vind om twee verschillende schoenen te dragen of omdat je gewoon twee verschillende schoenmaten hebt? Dat kan! Stuur ons gewoon een mailtje via info@hielzbyjes.nl
Een losse pump kost € 99,-.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 165,00

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Fuchsia roze leren pump. De hak is 8 cm hoog en van knal roze leer met deels print en deels vachtje. Ze heeft een puntig neusje en een heerlijk zachte binnenzool van memoryfoam waardoor ze verrassend comfortabel zit en loopt.De buitenzool is zeer flexibel waardoor ze fijn met je voet meebeweegt. De hak is wat dikker waardoor je er fijn stabiel op staat. Wil je graag een losse pump kopen, alleen een linker of een rechter? Omdat je het leuk vind om twee verschillende schoenen te dragen of omdat je gewoon twee verschillende schoenmaten hebt? Dat kan! Stuur ons gewoon een mailtje via info@hielzbyjes.nl Een losse pump kost € 99,-.

Extra informatie

Extra informatie

Hakhoogte 8 cm
Kleur Rose
Materiaal Leder, Vachtje

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Orquidea