Yango

Oranje leren pump met een schilpadprint. De hak is 9 cm hoog en van oranje suède. Er zit een plateautje onder van 1 cm. Ze heeft een wat rondere neus en een heerlijk zachte binnenzool van memoryfoam waardoor ze verrassend comfortabel zit en loopt.
Wil je graag een losse pump kopen, alleen een linker of een rechter? Omdat je het leuk vind om twee verschillende schoenen te dragen of omdat je gewoon twee verschillende schoenmaten hebt? Dat kan! Stuur ons gewoon een mailtje via info@hielzbyjes.nl
Een losse pump kost € 99,-.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 165,00

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Oranje leren pump met een schilpadprint. De hak is 9 cm hoog en van oranje suède. Er zit een plateautje onder van 1 cm. Ze heeft een wat rondere neus en een heerlijk zachte binnenzool van memoryfoam waardoor ze verrassend comfortabel zit en loopt. Wil je graag een losse pump kopen, alleen een linker of een rechter? Omdat je het leuk vind om twee verschillende schoenen te dragen of omdat je gewoon twee verschillende schoenmaten hebt? Dat kan! Stuur ons gewoon een mailtje via info@hielzbyjes.nl Een losse pump kost € 99,-.

Extra informatie

Extra informatie

Hakhoogte 8 cm
Kleur Oranje
Materiaal Leder, Suede

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Yango